fbpx

Stralen met de nieuwste trends!

Stralen met de nieuwste trends!

Een kappersbezoek is het ultieme verwenuitje voor jezelf. Even bijkomen, de tijd voor jezelf nemen en weer met een nieuwe, stralende look de deur uitlopen. Maar ga je voor een upgrade van je oude look, of zoek je totaal iets nieuws? Graag helpen we je inspireren met de nieuwste tips en trends!

Trends

De haartrends van dit seizoen zijn vrouwelijk en zacht. Zo zijn de ‘curtain bangs’ (de gordijnpony) onverminderd populair. Daarnaast zien we veel korte, vrouwelijke kapsels terugkomen. Denk bijvoorbeeld ook aan de bob, die altijd in trek blijft. Ook zien we veel kapsels met mooie, zachte krullen. Dat kun je creëren door je eigen natuurlijke krul te benadrukken of met behulp van een krultang. Gebruik daar Bedroom Hair van Kevin Murphy bij voor een subtiel en langdurig effect!
De producten zijn ontwikkeld door topkappers. De echte, robuuste mannelijke mannen die hun volledige toewijding aan het old school mes hebben gezworen en nog nooit in hun leven een tondeuse hebben aangeraakt. Deze mannen verstaan hun vak al generaties lang, dat betekent dat de producten niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook vol geschiedenis zitten.

Op het gebied van haarkleuren zien we mooie, warme tinten. Rood, bruin en highlights met verschillende tinten zijn populair. Ook de balayage-techniek blijven we veel terugzien in dit seizoen. Ben jij nieuwsgierig naar haarkleuren, advies of andere trends? Laat je adviseren bij Hairlounge!

Prachtig verzorgde handen

Een mooi kleurtje op je nagels zorgt voor een verzorgde look. Bij Hairlounge by Margarita gebruiken we de Bodyspeak Cosmetics gellak. Deze lakjes zijn vegan en dierproefvrij, en met de juiste voorbereiding blijft de gellak mooi en chipvrij zitten. De gelnagellak is bovendien flexibel en hoog gepigmenteerd. Daardoor geeft het een goede dekking in al twee dunne laagjes. Dat maakt het dragen van de gellak comfortabel.

Daarnaast biedt de gellak van Bodyspeak Cosmetics versteviging en bescherming aan natuurlijke nagels, zodat ze sterk en gezond blijven. De lak is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus voor ieder gelegenheid een perfect kleurtje!

Tip voor thuis

Breng je veel uren door in de zon? Let er dan op dat ook je haar kan beschadigen! Bescherm je haar daarom voordat je de zon ingaat door producten te gebruiken met een uv-filter. SESSION SPRAY, BODY BUILDER en UNTANGLED zijn producten van Kevin Murphy die hiervoor zorgen.

Over Margarita

25 jaar geleden heb ik voor het kappersvak gekozen, omdat dat een beroep is waarbij je heel creatief bezig bent. En het was mijn ambitie om mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn! Ook na mijn opleiding ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik allerlei master- en kleurentrainingen gevolgd.

In al die jaren heb ik in veel verschillende salons gewerkt, maar toen ik de mogelijkheid kreeg om een bestaande salon met een mooie geschiedenis over te nemen, heb ik de kans gegrepen, en tot nu toe ben ik er superblij mee! In de salon werk ik samen met twee andere professionals die hetzelfde voor ogen hebben als ik: op basis van de wens van de klant en onze adviezen een prachtig kapsel creëren!

Dit artikel verscheen eerder in ForYou Magazine Utrecht.

stralen-met-de-nieuwste-trends

Share This Article: