fbpx

Vacature: Ben jij die Haarstyliste (m/v) die wij zoeken?

Vacature: Ben jij die Haarstyliste (m/v) die wij zoeken?

shutterstock_684511561

Werken bij Hairlounge betekent: De klant mee laten gaan met de trends van dit moment, maar ook vooral dicht bij jezelf en bij de klant blijven.
Je geeft onze klanten meer dan een mooie coupe; je biedt hen een beleving in onze prachtige salon, van binnenkomst tot en met vertrek. Dit doe je niet alleen door jouw knip- en kleurtalent in te zetten, maar ook door service te verlenen en net dat beetje extra te geven!

Werken bij Hairlounge betekent: Inspiratie opdoen en jezelf blijven ontwikkelen!

Je kunt zowel dames als heren kappen en verschillende stijlen toepassen en vormgeven en je weet als geen ander om gasten een gastvrije, vriendelijke en persoonlijke behandeling te geven. Je weet de juiste producten te adviseren, en stelt belang in de experience van de klant. We verwachten dat je goed weet om klanten aan je te binden, en bouwt zo je eigen klantenkring op. Als echte teamplayer werk je graag samen met alle andere professionals binnen Hairlounge om de verschillende behandelingen van gasten goed op elkaar af te stemmen. Je draagt het imago van Hairlounge uit en zorgt er samen met het team voor dat de klanten meer dan tevreden naar buiten gaan en in de toekomst weer terugkomen.
Daarnaast faciliteren en vergoeden wij (voor al onze medewerkers gedurende hun hele dienstverband) trainingen in knip- en kleurtechnieken, visagie en persoonlijke ontwikkeling. Wij organiseren regelmatig trainingen waarbij de doelstelling is om onze mensen te laten groeien en vooral veel werkplezier te bieden in onze topsalon.

Werken bij Hairlounge betekent: Prima arbeidsvoorwaarden!

Een basissalaris hoger dan de CAO-schaal, reiskostenvergoedingen, opleidingen en natuurlijk de zaterdagmiddagborrel. Wij hechten er veel waarde aan dat werken bij Hairlounge ook echt leuk is, daarom organiseren we regelmatig een uitje of een borrel. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid je extra eindejaarbonus bij elkaar te verdienen.

Wat vragen wij?

Representatieve, leergierige en gepassioneerde stylisten met de passie om mensen mooier te maken, met de intentie om onze klanten een bezoek aan onze salon als een belevenis te laten ervaren. Neem gerust contact op met Margarita op 06-40180007 of stuur een email met je cv naar info@hairloungebymargarita.nl. Langskomen op de Voorstraat 20 in Utrecht kan natuurlijk ook, maar geef dan eerst een belletje…

 

Share This Article: