fbpx

WIE WE ZIJN

Historie

Hairlounge by Margarita is misschien wel de oudste kapsalon van Utrecht, ondanks dat het pas bestaat. In november 2019 heeft Margarita de oude kapsalon van Bert Deun overgenomen. Deun is een echte Utrechtse kappersfamilie en is vier generaties actief geweest in het kappersvak.

De eerste twee generaties waren voornamelijk herenkappers maar met de komst van de ‘Permanent Centrale’ in 1937 kwam de echte bekendheid van deze creatieve ondernemers. In de jaren 60 zette Jan Deun de zaak op de Amsterdamsestraatweg voort en
Bert Deun besloot in het centrum een luxe kapsalon te beginnen. Een kapsalon met geschiedenis, en dat kun je zien, in het fraaie monumentale pand aan de Voorstraat in Utrecht. 53 jaar heeft Bert Deun zijn zaak gehad aan de Voorstraat. U zult merken dat
we bij Hairlounge de authentieke stijl die Deun had hebben weten te behouden. Kwaliteit, stijlvol, topstylistes die samen een perfecte omgeving hebben weten te creëren die u als klant even dat moment voor u zelf biedt.

historie

Wie we nu zijn

Margarita heeft de afgelopen 26 jaar ervaring opgedaan als Masterstyliste. Ze heeft verschillende salons succesvol opgezet, meegewerkt aan shoots, evenementen en internationale publicaties. Haar ervaring heeft ze meegenomen naar Hairlounge. Zonder het authentieke van Deun te verliezen, heeft ze de salon vorm gegeven. Een ding stond voor Margarita voorop, meegaan met de trends van dit moment, maar toch dicht bij de klant blijven. Het team bestaat uit ervaren topstylistes, en hebben veel ervaring opgedaan de afgelopen jaren, waarbij de kwaliteit voorop staat. Alleen op deze manier is het mogelijk om de klant een behandeling te laten beleven.