fbpx

WIE WE ZIJN

Wie zijn wij?

Welkom bij Hairlounge by Margarita. Leuk dat je onze website bezoekt! Wij zullen hier in het kort uitleggen wie wij zijn en waar wij voor staan.

Hairlounge by Margarita is zelf begonnen in November 2019, maar het pand waar wij in zitten is misschien wel de oudste kapsalon van Utrecht. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat wij weer een nieuw leven in de salon mogen blazen en het zo kunnen voortzetten. Wij bestaan inmiddels alweer ruim 2 jaar. Een makkelijke start? Nee, dat was het zeker niet ivm Corona maar we kunnen inmiddels wel met trots zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot een mooi, professioneel bedrijf!

wie-wij-zijn-hairlounge-by-margarita-salon

Waar staan wij voor?

Wij vinden het ontzettend belangrijk om jou een totaalverzorging te bieden. Voor ons ben jij het middelpunt van onze aandacht en zullen wij er ook alles aan doen om jou zo blij mogelijk de deur uit te laten gaan. Wij zijn specialisten op het gebied van haarverzorging, kleuringen, nagels en wenkbrauwen.

Daarnaast werken wij met het prachtige merk Kevin Murphy. Kevin Murphy staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt naar ons? Wij nodigen je van harte uit om eens vrijblijvend bij ons langs te komen en de sfeer te komen proeven in onze gloed nieuwe salon. We hebben hard gewerkt om onze eigen identiteit tot uitdrukking te laten komen in de salon. Modern, rustig, sfeervol, het moest een beleving zijn om in de salon de behandelingen te ondergaan, en dat is gelukt, zeg nou zelf?

Liefs, team Hairlounge.