Meegaan met de trends, maar toch jezelf blijven

Een bezoek aan de kapper is voor iedereen verschillend. Voor de een is het een uitje waar je elke zoveel weken weer naar uitkijkt, en voor de ander is het noodzakelijk maar wil die vooral goed en snel geholpen worden. Wat je stijl ook is: je wilt in ieder geval met een blij gevoel de zaak uitlopen en trots zijn op je nieuwe haar!
Haartrends van dit moment

Als je voor een meer natuurlijke look gaat, kies dan voor balayage: dé trend van dit moment! Deze techniek zorgt voor een ‘sunkissed’ effect in jouw door subtiele, lichtere plukjes in zachte kleuren. De verf wordt aangebracht met een soort vegen in de vorm van een V. Dit wordt vanuit de losse pols gedaan. Er worden dus geen folies bij gebruikt. De balayage wordt lager ingezet dan highlights, dus niet vanaf je hoofdhuid. Hierdoor heb je nauwelijks uitgroei en hoef je maar om het half jaar opnieuw naar de kapper voor een kleurbeurt. Ook een haartrend op dit moment (en heel stijvol!): een lage zijscheiding! Het moet wel een beetje bij je gezichtsvorm passen, maar een lage zijscheiding staat heel mooi bij een lange of een korte bob.

Redken: alles voor je haar

Wij gebruiken bij de behandelingen onder andere de stylingproducten van Redken. Zoals de Diamond Oil, verrijkt met essentiële oliën, wat zorgt voor een mooie glans. Of de Thickening Lotion, waarmee je haar meer volume krijgt. Voor mannen die snel klaar willen zijn onder de douche is er Brews: een 3-in-1-product dat shampoo, conditioner en bodywash ineen is, en die ook nog eens heerlijk ruikt!

Wat je stijl ook is: je wilt in ieder geval met een blij gevoel de zaak uitlopen en trots zijn op je nieuwe haar!

Haartip voor thuis

Het is niet nodig om je haar elke dag te wassen. Om de 2 dagen is meestal genoeg, anders wordt je haar vet. Gebruik wél de juiste shampoo. Laat je hierover adviseren!

Over Margarita

25 jaar geleden heb ik voor het kappersvak gekozen, omdat dat een beroep is waarbij je heel creatief bezig bent. En het was mijn ambitie om mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn! Ook na mijn opleiding ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik allerlei master- en kleurentrainingen gevolgd. In al die jaren heb ik in veel verschillende salons gewerkt, maar toen ik de mogelijkheid kreeg om een bestaande salon met een mooie geschiedenis over te nemen, heb ik de kans gegrepen, en tot nu toe ben ik er superblij mee! In de salon werk ik samen met twee andere professionals die hetzelfde voor ogen hebben als ik: op basis van de wens van de klant en onze adviezen een prachtig kapsel creëren!