Wie zijn wij?

Welkom bij Hairlounge by Margarita. Leuk dat je onze website bezoekt! Wij zullen hier in het kort uitleggen wie wij zijn en waar wij voor staan.

 

Hairlounge by Margarita is zelf begonnen in november 2019, maar het pand waar wij in zitten is misschien wel de oudste kapsalon van Utrecht. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat wij weer een nieuw leven in de salon mogen blazen en het zo kunnen voortzetten. Wij bestaan inmiddels alweer ruim 2 jaar. Een gemakkelijke start? Nee, dat was het zeker niet in verband met corona, maar we kunnen inmiddels wel met trots zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot een mooi, professioneel bedrijf!

 

Waar staan wij voor?

 

Wij vinden het ontzettend belangrijk om jou een totaalverzorging te bieden. Voor ons ben jij het middelpunt van onze aandacht en zullen wij er ook alles aan doen om jou zo blij mogelijk de deur uit te laten gaan. Wij zijn specialisten op het gebied van haarverzorging, kleuringen, nagels en wenkbrauwen.

 

Daarnaast werken wij met het prachtige merk Kevin Murphy. Kevin Murphy staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.

 

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt naar ons? Wij nodigen je van harte uit om eens vrijblijvend bij ons langs te komen en de sfeer te komen proeven in onze salon. We hebben hard gewerkt om onze eigen identiteit tot uitdrukking te laten komen in de salon. Modern, rustig, sfeervol: het moest een belevenis zijn om in de salon de behandelingen te ondergaan, en dat is gelukt, zeg nou zelf!

 

Liefs, team Hairlounge

Vriendenkorting!

Maak iemand blij met €10,- korting op zijn/haar volgende bezoek

Vul in onderstaand formulier je eigen gegevens en die van een vriend
of vriendin in, en ontvang beide €10,- korting op je volgende bezoek
aan Hairlounge by Margarita!