Kevin Murphy

Wij zijn bijzonder trots dat we het ambassadeurschap hebben gekregen van Kevin Murphy. De producten sluiten goed aan bij onze visie en onze sterke punten als Hairlounge. Samen met Kevin Murphy kunnen we de prachtigste (kleur)resultaten bewerkstelligen!

 

Een merk met hoge eisen

 

Onze mensen worden continu getraind, en we stellen hoge eisen aan onze medewerkers. Waarom dan niet aan de producten waar we mee werken? De keuze voor dit merk is gebaseerd op de jarenlange ervaring die wij als stylisten hebben. In de hedendaagse maatschappij zien we allerlei veranderingen, en daarom is het voor ons ook van belang dat de producten mee ontwikkelen met de trends van het moment. Met de keuze voor het merk Kevin Murphy, hebben wij de zekerheid dat wij je dit kunnen bieden. Uiteindelijk bepaal jij wat je wilt, maar wij zorgen voor het resultaat, samen met dit merk!

 

Kevin Murphy

 

Kevin Murphy staat voor fashion, trendy, performance, eco-vriendelijk en dierproefvrij. Kevin Murphy ontwikkeld zijn producten met de beste ingrediënten uit de natuur en met de allernieuwste technologieën. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen voor langdurig presteren en geven het haar stevigheid.

Trends van nu

trend-kapsalon

Kapsalon

 

Op zoek naar een heerlijke haarbehandeling? Dat kan!

trend-nagelstudio

Nagelstudio

 

Op zoek naar een heerlijke nagelbehandeling? Zoek niet verder!

trend-wenkbrauwen

Wenkbrauwen

 

Wil jij jouw wenkbrauwen een oppepper geven?

Vriendenkorting!

Maak iemand blij met €10,- korting op zijn/haar volgende bezoek

Vul in onderstaand formulier je eigen gegevens en die van een vriend
of vriendin in, en ontvang beide €10,- korting op je volgende bezoek
aan Hairlounge by Margarita!