Reviews

FELICIA

Heel professioneel, vriendelijke en een hele mooie salon. Besteed alle aandacht aan de klant.

ANONIEM

Een echte aanwinst voor Utrecht!

RINA

Super salon met echte professionele hairstylisten. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen dat je super tevreden de salon verlaat. Ik kan het iedereen aanraden, gewoon een keer proberen.

JOSINE

Margarita is met gemak de beste kapster die ik ooit heb gehad. Ze knipt fenomenaal goed, geeft uitstekende adviezen voor je haar en ondertussen word je echt in de watten gelegd. Sinds ze begon met deze zaak ben ik vast klant en ik hoop dat lang te kunnen blijven. Absoluut aanbevolen!

THEA

Professionele haarstyliste die haar vak goed verstaat. Ze neemt de tijd voor je, ze kijkt goed naar je wensen en wat de mogelijkheden zijn met jouw haartype. Ze geeft een eerlijk advies waardoor je behoed wordt voor teleurstellingen. Ze geeft een gedegen en onderbouwd advies voor goede producten die de textuur en de glans van mijn haar sterk hebben verbeterd. Ik wist niet dat het zo'n verschil kon maken. Mijn haar is uitstekend geknipt en valt, ook na wat weken, perfect in model. Iedere ochtend krijg ik een glimlach in de spiegel, wat een goed en zelfverzekerd begin van de dag geeft.

THIJS

Bij Hairlounge by Margaritha hebben ze alles! Klantvriendelijkheid, goeie knipbeurten en professionele tips. Ben een jaar geleden over gestapt en heb er nul spijt van!

ANONIEM

Bij Hairlounge by Margarita krijg je het volledige pakket, je wordt compleet in de watten gelegd met een gedegen advies die past bij je haartype vervolgens met een heerlijke hoofdmassage. Ik kom zeker voor de volgende behandeling.

HEDSON JOEL

Weken geleden heb ik mijn haar laten doen in het Hairlounge by Margarita. Zeer deskundig advies gekregen en 1e klas behandeling. Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe kleur haar.

JORG

Sinds de (her)opening 2x geweest, professioneel & vriendelijk en zeer tevreden over het resultaat.

ESTHER

Geweldige stylisten, denken met je mee, geven goede adviezen. Je wordt als klant echt in de watten gelegd door persoonlijke aandacht, drankje, handmassage als je haar in de verf zit, unieke stoombehandeling voor hoofdhuid. Echt even tijd voor jezelf. Elke keer weer blij met het resultaat.

MAIKEL

Vandaag voor het eerst laten knippen en stylen. Bij binnenkomst werd je al op je gemak gesteld. Kopje koffie erbij en een ontzettend goede sfeer. Alles werd netjes uitgelegd en het resultaat is fantastisch. Complimenten.

MEREL JANSEN

Mooie salon met hele vriendelijke en professionele stylistes. Mijn blonde haar is super mooi wit gekleurd; het is lastig om een kapper te vinden die zo goed is met kleuringen. Daarnaast werken ze zorgvuldig en snel, en hebben ze echt oog en oor voor wat de klant wil. Ik kom zeker terug, dank jullie wel!

ANDREIA

Goede service, vriendelijke mensen, ze weten wat ze doen! Ik ben erg blij met het resultaat en raad deze kapper zeker aan! Bedankt!

MARIJKE

Mijn 1e kennismaking met hairlounge bij Margarita vanochtend... Wow wat een ervaring! Het straalt professionaliteit uit met een heerlijk ontspannende sfeer. Ik had een model in mijn hoofd, maar doordat er goed naar mij is geluisterd, bleek dit voor mij nIet zo geschikt te zijn. super blij met het eerlijke advies. Ik had er alle vertrouwen in en het resultaat is echt fantastisch Nogmaals enorm bedankt.

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over de Hairlounge by Margarita? Vertel ons hoe het jou heeft geholpen en inspireer anderen!

 

Je kunt hieronder een review achterlaten. Dankjewel!

Laat een review achter