Kapsalon

Bij Hairlounge by Margarita werken uitsluitend topstylisten die een gezamenlijke passie hebben voor het kappersvak. Wij halen onze inspiratie uit de alledaagse dingen en dat maakt ons bijzonder! Daarnaast combineren wij het knippen en snijden, zodat je de perfecte haarbehandeling van ons krijgt. Meegaan met de trends van dit moment, maar toch dicht bij klant blijven. Dat is onze filosofie!

 

Haarproducten kapsalon

 

We werken met de producten van Kevin Murphy, omdat alleen het beste goed genoeg is voor de klanten van onze kapsalon. Daarnaast hebben deze producten hun eigen stijl, zijn eigenzinnig, hebben de kwaliteit die past binnen onze maatstaven die onze klanten van ons mogen ontvangen, en die wij als kapsalon willen bieden. De producten van Kevin Murphy zijn toonaangevend in onze branche, en bieden onze topstylistes alle mogelijkheden om jou de perfecte behandeling te geven.

 

Aandacht

 

Hairlounge by Margarita richt zich op de zelfbewuste vrouw én man die tijd en aandacht wil besteden aan zijn of haar uiterlijk. Mannen en vrouwen die even tijd voor zichzelf willen nemen, om weer op te laden voor de alledaagse gang van zaken!

Trends van nu

trend-nagelstudio

Nagelstudio

 

Op zoek naar een heerlijke nagelbehandeling? Zoek niet verder!

trend-wenkbrauwen

Wenkbrauwen

 

Wil jij jouw wenkbrauwen een oppepper geven?

trend-kevin-murphy

Kevin Murphy

Wij werken met het merk Kevin Murphy. Lees hier meer over het merk!

Vriendenkorting!

Maak iemand blij met €10,- korting op zijn/haar volgende bezoek

Vul in onderstaand formulier je eigen gegevens en die van een vriend
of vriendin in, en ontvang beide €10,- korting op je volgende bezoek
aan Hairlounge by Margarita!