fbpx

'Meegaan met de trends, maar toch jezelf blijven’

‘Meegaan met de trends, maar toch jezelf blijven’

Een bezoek aan de kapper is voor iedereen weer verschillend. Voor de een is het een uitje waar je elke zoveel weken
weer naar uitkijkt, en voor de ander is het noodzakelijk maar wil die vooral goed en snel geholpen worden.
Wat je stijl ook is: je wilt in ieder geval met een blij gevoel de zaak uitlopen en trots zijn op je nieuwe haar!

Over Margarita

25 jaar geleden heb ik voor het kappersvak gekozen, omdat dat een beroep is waarbij je heel creatief bezig bent. En het was mijn ambitie om mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn! Ook na mijn opleiding ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik allerlei master- en kleurentrainingen gevolgd. In al die jaren heb ik in veel verschillende salons gewerkt, maar toen ik de mogelijkheid kreeg om een bestaande salon met een mooie geschiedenis over te nemen, heb ik de kans gegrepen, en tot nu toe ben ik er superblij mee! In de salon werk ik samen met twee andere professionals die hetzelfde voor ogen hebben als ik: op basis van de wens van de klant en onze adviezen een prachtig kapsel creëren!

Tips voor thuis

Heb je als man vet haar? Spoel dan je haar na het douchen goed uit, en laat de gelpot eens staan als je een dagje de deur niet uit hoeft. Zo kun je je haar wat laten 'ademen'. Je kunt ook een speciale shampoo voor vet haar gebruiken. Laat je hierover adviseren!

Wat je stijl ook is: je wilt in ieder geval met een blij gevoel de zaak uitlopen en trots zijn op je nieuwe haar!

Voor je haar en je huid

Hairlounge by Margarita werkt onder andere met producten van Kevin.Murphy. De producten van dit merk zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van sulfaten en parabenen en niet getest op dieren. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Daarbij zijn de producten goed voor je haar én je huid!

Trends van dit moment

Wat op dit moment geldt voor de kleding, geldt ook voor je haar: natuurtinten zijn in. Heb je dus bruin haar, dan zit je helemaal goed! Verder zien we dit jaar veel lang steil haar met een middenscheiding. Heb je lang haar, dan is het een leuk idee om er een haarsieraad in te doen, zoals een clip of diadeem. Of verwerk een haarsjaaltje of strass-steentjes in je kapsel! Zo laat je je kapsel er nóg mooier uitzien. Verder zien we in het straatbeeld veel messy' knotjes en zware pony's, zoals je die in de jaren 70 veel zag. Maar bovenal geldt: blijf zo dicht mogelijk bij jezelf en wat je zelf leuk vindt!

Share This Article: